Sertifikaattimme

Katso, miltä sertifikaattimme näyttävät. Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaattipakettiin sisältyy monipuolinen valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia sertifikaatteja yrityksen viestinnän vahvistamiseksi. Toimitilaan esille luovutettavan A4-kokoisen sertifikaattitaulun ohella sertifioidulle yritykselle toimitetaan viisi erilaista sertifikaattitunnusta, joissa on huomioitu sekä printti- että sähköiset mediakanavat.

 

Sertifikaatin painotiedosto

Korkealaatuinen painotiedosto toteutetaan vektorigrafiikalla. Siksi sama tiedosto näyttää tarkalta ja yksityiskohtaiselta niin pienissä kuin suurissakin printtijulkaisuissa. Painotiedosto sopii esimerkiksi esitteisiin, tiedotteisiin, haastatteluihin ja mainoksiin. Kyseinen tiedosto toimitetaan myös jpg-muodossa, joten se on käyttökelpoinen myös sähköisessä viestinnässä, esimerkiksi kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiviestinnässä.

 

Sertifikaatin painotiedosto yrityksen nimellä

Painettuihin materiaaleihin soveltuva tiedosto toteutetaan vektorigrafiikalla. Sertifikaattimme antaa julkaisuissa, mainoksissa ja tiedotteissa yrityksestä nopeasti asiantuntevan ja arvostetun kuvan.

(Sertifikaatti on myönnetty 29. päivänä marraskuuta vuonna 2021 Seinäjoella tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Jarmo Rinta-Jouppi Oy:n Seinäjoen Jouppilantien toimipisteelle. Sertifikaatissa näkyvä 2012-2021 tuo esille vuosivälin, jolloin yritys on sertifioitunut omalla paikkakunnallaan.)

 

Verkkosertifikaatti

Sertifikaattimme verkkoversio on helppo ottaa osaksi yrityksen sähköistä viestintää. Verkkosertifikaatin voi lisätä esimerkiksi kotisivuille tai sähköpostiviestien allekirjoituskenttään. Myös sosiaalisen median puolella kyseinen sertifikaatti on hyvin käyttökelpoinen. Kotisivuilla sertifikaatti viestii yrityksen edustamia arvoja. Nykyisille asiakkaille se on myös ilahduttava viesti. Lisäksi sertifikaatti antaa internet-sivuilla vieraileville uusille potentiaalisillekin asiakkaille tiedon yrityksen asiakastyytyväisyystasosta.

(Sertifikaatti on myönnetty 29. päivänä marraskuuta vuonna 2021 Seinäjoella tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Seinäjoen kaupungille, suun terveydenhuollon palveluyksikölle.)

 

Seinäsertifikaatti ja A4-sertifikaatti

A4-sertifikaatti on ollut vuosien saatossa hyvin käytetty sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebook-sivuilla. Erinomainen lisä myös kotisivuilla esimerkiksi linkin takana. Tiedosto toimitetaan sekä .jpg että .pdf-muodossa, joten se soveltuu myös  mm. sähköposteissa lähetettäviin tarjouksiin. Kyseisestä tiedostosta valmistetaan myös toimitilaan tuleva lasitettu seinäsertifikaattitaulu.

(Sertifikaatti on myönnetty 1. päivänä lokakuuta vuonna 2021 Raumalla tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Suomalainen Kirjakauppa Oy:lle.)

 

Verkko- ja somesertifikaatti

Verkko- ja somesertifikaatti on sertifikaattimalleistamme uusin, se lanseerattiin ja otettiin käyttöön vuonna 2019. Tämä sertifikaatti eroaa verkkosertifikaatista siten, että se soveltuu käytettäväksi vielä monipuolisemmin sähköisissä mediakanavissa. Tiedoston korkeampi resoluutio antaa mahdollisuudet hyödyntää kyseistä sertifikaattia omassa viestinnässä useammassa koossa ja erilaisissa asiayhteyksissä. 

(Sertifikaatti on myönnetty 8. päivänä helmikuuta vuonna 2021 Kotkassa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Brunilan Kelloliike Ky:lle.)