Sertifikaattimme

Katso, miltä sertifikaattimme näyttävät. Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaattipakettiin sisältyy monipuolinen valikoima eri käyttötarkoituksiin soveltuvia sertifikaatteja yrityksen viestinnän vahvistamiseksi. Toimitilaan esille luovutettavan A4-kokoisen sertifikaattitaulun ohella sertifioidulle yritykselle toimitetaan viisi erilaista sertifikaattitunnusta, joissa on huomioitu sekä printti- että sähköiset mediakanavat.

 

Sertifikaatin painotiedosto

 

 

 

 

 

Korkealaatuinen painotiedosto toteutetaan vektorigrafiikalla. Siksi sama tiedosto näyttää tarkalta ja yksityiskohtaiselta niin pienissä kuin suurissakin printtijulkaisuissa. Painotiedosto sopii esimerkiksi esitteisiin, tiedotteisiin, haastatteluihin ja mainoksiin. Kyseinen tiedosto toimitetaan myös jpg-muodossa, joten se on käyttökelpoinen myös sähköisessä viestinnässä, esimerkiksi kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiviestinnässä.

 

Sertifikaatin painotiedosto yrityksen nimellä

Painettuihin materiaaleihin soveltuva tiedosto toteutetaan vektorigrafiikalla. Sertifikaattimme antaa julkaisuissa, mainoksissa ja tiedotteissa yrityksestä nopeasti asiantuntevan ja arvostetun kuvan.

(Sertifikaatti on myönnetty 4. päivänä helmikuuta vuonna 2020 Kouvolassa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Veljekset Halonen Oy:n Kouvolan Veturin toimipisteelle.)

 

Verkkosertifikaatti

Sertifikaattimme verkkoversio on helppo ottaa osaksi yrityksen sähköistä viestintää. Verkkosertifikaatin voi lisätä esimerkiksi kotisivuille tai sähköpostiviestien allekirjoituskenttään. Myös sosiaalisen median puolella kyseinen sertifikaatti on hyvin käyttökelpoinen. Kotisivuilla sertifikaatti viestii yrityksen edustamia arvoja. Nykyisille asiakkaille se on myös ilahduttava viesti. Lisäksi sertifikaatti antaa internet-sivuilla vieraileville uusille potentiaalisillekin asiakkaille tiedon yrityksen asiakastyytyväisyystasosta.

(Sertifikaatti on myönnetty 10. päivänä maaliskuuta vuonna 2020 Kaarinassa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Kaarinan kaupungin ylläpitämälle Kaarinan uimahallille. Sertifikaatissa vuosilukuna näkyvä 2015-2020 kuvastaa vuosiväliä, jolla kyseinen yritys on saavuttanut sertifikaatin.)

 

Seinäsertifikaatti ja A4-sertifikaatti

A4-sertifikaatti on ollut vuosien saatossa hyvin käytetty sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebook-sivuilla. Erinomainen lisä myös kotisivuilla esimerkiksi linkin takana. Tiedosto toimitetaan sekä .jpg että .pdf-muodossa, joten se soveltuu myös  mm. sähköposteissa lähetettäviin tarjouksiin. Kyseisestä tiedostosta valmistetaan myös toimitilaan tuleva lasitettu seinäsertifikaattitaulu.

(Sertifikaatti on myönnetty 4. päivänä helmikuuta vuonna 2020 Kouvolassa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Myllykoskella toimivalle Miinan Kenkä Oy:lle.)

 

Verkko- ja somesertifikaatti

Verkko- ja somesertifikaatti on sertifikaattimalleistamme uusin, se lanseerattiin ja otettiin käyttöön vuonna 2019. Tämä sertifikaatti eroaa verkkosertifikaatista siten, että se soveltuu käytettäväksi vielä monipuolisemmin sähköisissä mediakanavissa. Tiedoston korkeampi resoluutio antaa mahdollisuudet hyödyntää kyseistä sertifikaattia omassa viestinnässä useammassa koossa ja erilaisissa asiayhteyksissä. 

(Sertifikaatti on myönnetty 12. päivänä elokuuta vuonna 2020 Savonlinnassa tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa Yliopiston Apteekin Savonlinnan toimipaikalle.)